Voor ondernemers

campagne
materialen

Den haag pakt je in

Voor deze campagne werden promotiemiddelen ontwikkeld voor ondernemers.  Posters voor in de winkel, raam-/deurstickers, cadeau-stickers en kant-en-klare social media-posts.

Deze campagne liep in november en december 2021 en was een groot succes!  Mocht er een vervolg komen dan lees je dat hier op de website.

MAAR:

Wij gaan op Instagram verder met het promoten van lokale ondernemers. Wij jij ook meedoen? Mention ons met @denhaagpaktjein op Instagram en wie weet delen wij jouw bericht op ons Instagramaccount!

Campagnematerialen

POSTERS

In 10 Haagse winkelgebieden hebben ondernemers model gestaan voor deze campagne. De ondernemer is gefotografeerd in zijn eigen winkel, met een cadeautje in zijn hand. In de tekst worden de unieke eigenschappen die lokale ondernemers te bieden hebben, benoemd. Bijvoorbeeld ‘de glimlach van Monique’ of ‘de extra aandacht van Hans’. Hier vind je de serie posters die tot nu toe ontwikkeld zijn. Ondernemers uit de 10 gebieden, ontvangen een poster specifiek van hun winkelgebied. Voor de andere Haagse winkelgebieden zijn er algemene posters beschikbaar die de persoonlijke aandacht van lokale ondernemers benadrukken.

Winkelruit-keurmerk
Met deze deursticker is van buitenaf al te zien dat deze ondernemer goed uitpakt/je inpakt.
Winkelruit-versiering
Chique strik op je etalage, waardoor de winkel één groot cadeau wordt. Deze optie is beschikbaar voor een beperkt aantal winkels per winkelgebied.

Cadeau-sticker (rol stickers in de winkel)

Direct in de winkel op het cadeau geplakt ‘Den Haag pakt je in’.

GIVE-AWAY STICKERVEL

Stickervellen (beperkte oplage) die de ondernemer kan meegeven aan klanten.

SOCIAL MEDIAFORMAT

De social mediacampagne wordt gedeeld met besturen van BIZ-/winkeliersverenigingen en hun social mediabureau’s. Om de social mediacampagne te personaliseren, kun je een eigen foto aanleveren zodat deze in de juiste stijl wordt opgemaakt.

Interesse?

Stuur een foto van jezelf (of van een medewerker) in je winkel met daarbij de naam van de persoon die op de foto staat, de naam van de winkel en de naam van het winkelgebied waarin je gevestigd bent, naar: support@winkelstrategie.nl.

Tip: áls je met een product in de hand op de foto gaat, houd het dan ter hoogte van je hoofd, zodat het goed zichtbaar is. Zoals op het voorbeeld hieronder.