Voor ondernemers

campagne
materialen

Den haag pakt je in

Voor deze campagne zijn promotiemiddelen ontwikkeld voor ondernemers. Posters voor in de winkel, raam-/deurstickers, cadeau-stickers en kant-en-klare social media-posts.

Campagnematerialen

Binnenkort zullen op deze pagina de campagnematerialen voor 2022 worden getoond.

POSTERS

Voor de campagne 2022 zijn 21 ondernemers gefotografeerd in de volgende gebieden. Er zijn 4 algemene posters beschikbaar om te gebruiken in de overige winkelgebieden van Den Haag.

Winkelruit-keurmerk

Met deze deursticker is van buitenaf al te zien dat deze ondernemer goed uitpakt/je inpakt.

Winkelruit versiering

Chique strik op je etalage, waardoor de winkel één groot cadeau wordt. Deze optie is beschikbaar voor een beperkt aantal winkels per winkelgebied. 

Social-media

Om de social mediacampagne te personaliseren, kun je een eigen foto aanleveren zodat deze in de juiste stijl wordt opgemaakt.

Interesse?

Stuur een foto van jezelf (of van een medewerker) in je winkel met daarbij de naam van de persoon die op de foto staat, de naam van de winkel en de naam van het winkelgebied waarin je gevestigd bent, naar: support@winkelstrategie.nl.

Tip: áls je met een product in de hand op de foto gaat, houd het dan ter hoogte van je hoofd, zodat het goed zichtbaar is. Zoals op het voorbeeld hieronder.