Spread the word

Socialvideo bom

Spread the word via de "social video bom"

Zoals je gemerkt hebt is de campagne ‘Den Haag pakt je in!’ gestart.

Om ook online de boodschap “de mooiste cadeaus koop je in je buurt’ uit te dragen en het belang van de campagne te onderstrepen is er een sfeervolle video gemaakt om mensen te motiveren om hun inkopen bij lokale ondernemers te doen.

We willen deze video breed verspreiden in Den Haag. En wat is er nou beter als dat bericht van de ondernemers zelf komt? Allemaal tegelijk op hetzelfde tijdstip en datum.

Help je ons deze video te delen via jouw social-media kanalen?
Graag willen wij deze video door heel Den Haag rond laten gaan op hetzelfde moment. En dat gaat lukken, als we met z’n allen samenwerken!

We vragen jou om de video op woensdag 7 december om 9:00 uur in de ochtend te delen op social media. Lees hieronder meer….

Doe mee & deel de video op woensdag 7 december om 9 uur!

Hieronder vind je een link naar de video en ook een opzet voor tekst bij de video; inclusief hashtags. Uiteraard kun je hier je eigen draai aan geven.

De video kan als bericht geplaatst worden op Facebook, Instagram, LinkedIn. Je kunt deze video en jouw bericht nu al inplannen voor 7 december. Klik dan niet op direct publiceren, maar op inplannen.

Let op! voor Instagram is het van belang de video geschaald te posten (anders vallen de zijkanten er af). Als dit niet automatisch gebeurt, klik dan op het logootje van schalen.

Jouw social-media bericht:

Je kunt beginnen met jouw eigen bericht gevolgd door onderstaande tekst en hashtags.

‘Door je cadeautjes óók bij ondernemers uit de buurt te kopen, zorg je ervoor dat die leuke, unieke winkels kunnen blijven bestaan. Bovendien is een met zorg uitgezocht cadeau, dat met liefde is ingepakt in Den Haag, extra leuk om te geven. Dus koop je cadeaus in je buurt, óf in de webshop van jouw favoriete lokale ondernemer.’ 

#denhaagpaktjein #denhaag #supportyourlocal #kooplokaal #kado #cadeau #shoplokaal #ondernemen #ondernemer #kooplokaal #thehague