Dit was de campagne

Den haag pakt je in in 2021

Den haag pakt je in | 2021

Lokale, kleinschalige ondernemers zijn dé smaakmakers van Haagse winkelgebieden. Ze hebben bijzondere spullen, zetten net dat extra stapje en begroeten je met een glimlach. Herkenbaar toch?

Online kopen bij grote spelers is gemakkelijk en snel. Maar, het gevolg is wel dat lokale ondernemers het steeds moeilijker hebben en de kans bestaat dat ze uit het straatbeeld verdwijnen.

Door je aankopen bij ondernemers uit de buurt te doen, zorg je ervoor dat die leuke, unieke winkels kunnen blijven bestaan.

In november en december 2021 liep de publiekscampagne Den Haag Pakt je in. Wij hopen dat we lokale ondernemers kunnen blijven ondersteunen vanuit Den Haag Pakt je in!

Deze campagne was te zien in en rondom Deze winkelgebieden in Den haag

Diverse ondernemers zijn in de eigen winkel op de foto gezet

Diverse campagnematerialen zijn gebruikt om den haag pakt JE IN en de ondernemers te promoten

Campagnematerialen

POSTERS

In 10 Haagse winkelgebieden hebben ondernemers model gestaan voor deze campagne. De ondernemer is gefotografeerd in zijn eigen winkel, met een cadeautje in zijn hand. In de tekst worden de unieke eigenschappen die lokale ondernemers te bieden hebben, benoemd. Bijvoorbeeld ‘de glimlach van Monique’ of ‘de extra aandacht van Hans’. Hier vind je de serie posters die tot nu toe ontwikkeld zijn. Ondernemers uit de 10 gebieden, ontvangen een poster specifiek van hun winkelgebied. Voor de andere Haagse winkelgebieden zijn er algemene posters beschikbaar die de persoonlijke aandacht van lokale ondernemers benadrukken.

Winkelruit-keurmerk

Met deze deursticker was van buitenaf al te zien dat deze ondernemer goed uitpakt/je inpakt.

Winkelruit-versiering

Chique strik op je etalage, waardoor de winkel één groot cadeau werd. Deze optie was beschikbaar voor een beperkt aantal winkels per winkelgebied.

Cadeau-sticker (rol stickers in de winkel)

Direct in de winkel op het cadeau geplakt ‘Den Haag pakt je in’.

GIVE-AWAY STICKERVEL

Stickervellen (beperkte oplage) die de ondernemer kon meegeven aan klanten.

SOCIAL MEDIAFORMAT

De social mediacampagne is gedeeld met besturen van BIZ-/winkeliersverenigingen en hun social mediabureau’s. Om de social mediacampagne te personaliseren, kon je een eigen foto aanleveren zodat deze in de juiste stijl werd opgemaakt.