Campagnematerialen voor je winkel

BESTEL Ze hieronder en doe mee

Campagnemateriaal voor je winkel

Vanuit deze campagne zijn er diverse promotiemiddelen beschikbaar die je als ondernemer kunt bestellen. Geef je bestelling aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze bij jou afgeleverd wordt in de winkel.

De beschikbare hoeveelheid promotiemiddelen is beperkt. Voor het bestellen van de producten geldt OP=OP. Mocht dit het geval zijn, dan brengen wij je hiervan op de hoogte.

Campagnematerialen
Op deze pagina worden alle beschikbare promotiemiddelen getoond. De posters, deurstickers en cadeaustickers worden geleverd in 1 pakket. Per winkel is het mogelijk om 1 pakket te bestellen.

De strik op de etalage én de etiketstickervellen zijn beperkt beschikbaar voor 100 winkels in Den Haag. Deze strikken worden verdeeld over de verschillende winkelgebieden. Je kunt hieronder aangeven of je ervoor open staat om jouw etalage met een strik te beplakken.

Voor ondernemers uit winkelgebieden buiten de 10 winkelgebieden die model hebben gestaan, geldt dat je de algemene posters kunt bestellen (zodat je geen poster ontvangt met de naam van een ander winkelgebied er op), de deursticker en cadeaustickers.

 

Online bestellen is op dit moment niet meer mogelijk.